maanantai 13. elokuuta 2012

Vihdoinkin valmista

 Uusi käsityöluokka on vihdoinkin valmis; oikeastaan pari pikkujuttua vielä puuttuu. Niinpä sammakkopariskunta pääsikin muuttamaan uuteen kotiin kesän  aikana ja kyllä heidän kelpaa keinua ja katsella luokan maisemia. Sammakkopariskunnan romanssista olikin juttua jo lähes vuosi sitten. Niin se aika kuluu! Tähän remonttiin meni aikaa aikalailla tasan vuosi!
            Keinu on juuri sopiva leikkuupöydän päällä olevaan ritilään ja muissa "keinuissa" voi säilyttää vaikka muhevaa villaa..
Leikkuupöytä odottelee uusia "leikkauksia".
Tekniikka on kunnossa. Ja turvavälineet... 
Myös oppilaiden tietokoneet antavat uusia ulottuvuuksia ja jos nämä neljä eivät  riitä naapurissa olevan kuvataideluokan tietokoneet sitten ainakin riittävät. Niitä on koko seinärivillinen.
Näillä uudenuutukaisilla ompelukoneilla ei ole ommeltu vielä senttiäkään, muutakuin siellä ompelukonetehtaalla.... jossakin todella kaukana.
               Sovitustila odottelee sovitettavia vaatteita.


Kaapit ja laatikot on järjestetty ja siinä sitä onkin haastetta, että kaikki hienossa luokassa pysyy siistinä ja hyvässä kunnossa!

       Toikan Liisa-kangaspuut kangaspuut odottavat vielä kokoamista.

Viimeisenä kaksi kuvaa peruskorjatusta rakennuksesta ulkoapäin. Kuvat todistavat, että kuluneesta 60-lukulaisesta saa värikkään ja kivan näköisen, toimivan ja raikkaannäköisen. Myös sisäilma säilyy hyvänä mahtavien katolla olevian ilmastointipömpeleiden ansioista. Tässä talossa ei ole alkuperäistä kuin  seinät ja ikkunat!

Opetus uudessa luokassa alkaa keksiviikkona 4B: n tunnilla. Heillä on kunnia aloittaa opiskelu tässä uudessa luokassa.

               Hyvää alkavaa lukuvuotta kaikille muillekin!

2 kommenttia:

  1. Ihanan näköinen ja käytännöllinen luokka! Hauskaa, idearikasta ja tuotteliasta käsityövuotta opettajalle ja kaikille oppilaille :)
    Erityisope Minna

    VastaaPoista