tiistai 19. kesäkuuta 2012

Tervetuloa uuteen luokkaan

                         Tällä viikolla on muutettu uuteen luokkaan. Tilat näyttävät hienoilta.
                       Tämä luokka näyttää paljon valoisammalta ja tilavammalta kuin entinen.
 
Luokassa on hienoja yksityiskohtia. Leikkuupöydän yllä oleva teräsritilä antaa hienot mahdollisuudet töiden esillepanoon, siihen voi ripustaa töitä esille koreissa tai henkareissa. Myös kuvataiteen luokassa on samanlaiset ritiliköt pöytien yllä.
Edellisessä kuvassa näkyvä huovutus- ja värjäyssaareke antaa hienoja mahdollisuuksia käsityönopetukseen.
Hienoa on myös se, että kaappien valutusritilät on ruostumatonta terästä.

Luokasta puuttuu vielä jotakin kuten ompelukoneen pöydät, sekä kangaspuut, tietokoneet ja muu tekniikka, jotka saadaan varmaan syksyksi kuntoon.
                                         Näiden liukuovien taakse tulevat kangaspuut elokuussa.

                  Lasivitriiniin tuli neulontakeskus, siihen tuli hyvä tila langoille ja puikot- ja virkkuukoukut sopivat pikkulokeroihin,
Hyvää kesän jatkoa kaikille! Voi olla, että luokasta tulee vielä kesän aikana päivitystä.

5 kommenttia:

 1. Hienolta näyttää! Uuden suunnittelu on meilläkin edessä, nyt väliaikaisissa tiloissa muutama vuosi. Minkälainen oppilastöiden säilytyskaapisto uudessa luokassasi on? Mietin väliaikaisen tilan ahtauteen sopivaa systeemiä.

  VastaaPoista
 2. Siis MIELETTÖNMÄN hyvän näköinen luokka! Ja varsinkin kun muistaa entisen, aikansa eläneen. On taatusti ilo opettaa tuolla! Mahtaako ope lainkaan malttaa mennä edes välkälle:)

  Onnea uuden luokan johdosta toivottelee Mervi

  VastaaPoista
 3. Heippa! Meillä on sellaiset muovilaatikostot, näyttävät aika tukevilta. Niistä on kuva edellisessä postauksessa http://kaarisillankasityo.blogspot.fi/2012/03/uudessa-luokassa.html. Nämä kuvat otettiin silloin kun siellä oli harjannostajaiset.

  Mervi, koska uusi luokka on eri rakennuksessa kuin opettzjanhuone, tuskinpa ehdin joka välitunti.

  VastaaPoista
 4. Onpa mahtavan tyylikäs käsityöluokka!

  VastaaPoista
 5. Todella upeat tilat teillä ! Aloin puoli vuotta sitten lukemaan blogianne ja joka kerta se tuo hymyn huulille. Olen itse opiskelemassa käsityön opettajaksi ja itseasiassa tämä nimenomainen blogi oli ponnahduslauta sille. Vaikka ikää on vasta 20 niin voin sanoa että ei meidän käsityötunneilla kyllä näin hienoja juttuja tehty ! :) Iloa ja onnistumisia ensi syksyyn :)

  VastaaPoista