keskiviikko 5. marraskuuta 2014

Ideaseinä- ja pöytä


Sopivasti marraskuun alkuun luokan ideaseinä loppuvuodeksi tuli valmiiksi.
Kun oppilaat saavat valmiiksi omat  vuoden viimeiset varsinaiset työnsä ja osa vielä jatkaa niitä saa (ja pitääkin...) tehdä jotakin lisää, onhan tässä vielä monta viikkoa koulua jäljellä.  Ja tekeminenhän ei helposti tekemällä lopu, ainakaan kässäluokassa! On siis tarpeen, että on ideoita suunnitelmien ja töiden pohjaksi. Nelosluokkalaiset ainakin toivoivat kovin , että saisivat tehdä joululahjoja!
Tässä pehmo-osastoa. Neloset jo maanantaina aloittelivatkin töitään ja tätä varten harjoiteltiinkin viikko sitten kirjontapistoja, koska kaikissa luokan pehmoeläimissä on kirjontaa. Aika moni kun haluaa tehdä jonkun pehmoeläimen,


Helppoja pussukoita ja penaaleja voi myös tehdä. Joku halusi tehdä jo toisen kännykkäpussin joululahjaksi, koska malli oli hyvä! Hehän jo tekivät tälläiset ekaksi työkseen syksyllä. Täällä niitä on.


Pieniä joulukoristeitakin voi tehdä ja joku suunnittelikin, että teksisi ensin jonkun toisen isomman työn ja sitten vielä jotakin pientä.


Joulusukat


ja patalaput ovat myös suosittuja joulunalustöitä.


Ohjeet ja kaavat ja lisää malleja löytyy lehdistä ja kirjoista. Ideapöytä ja seinä helpottaa huomattavasti tätä loppuvuoden härdelliä!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti